Dobro došli u Raymond Apartments

Tamo gdje su pravi dragulji Mediterana, na samoj obali mora, daleko od vreve velikih mjesta, a opet blizu svemu što očekujete od odmora, nalaze se naši Raymond Apartmani, moderno opremljeni da Vam pruže sav komfor koji očekujete od odmora.

Iz bilo kog pravca da putujete ka nama - lako ćete nas pronaći. U neposrednoj blizini apartmana je i hotel Maestral - čuven po svom zabavnom programu i kazinu u okviru hotela. Prestonica turizma i zabave na ovim prostorima - stari grad Budva, od nas je udaljen samo 7km. Ekskluzivna lokacija Apartmana Raymond omogućava svojim gostima maksimalnu udobnost i predivan užitak. Direktan prilaz apartmanima sa podzemnom garažom i parkingom.

Potrudili smo se da obezbijedimo kvalitetnu i sadržajnu paletu usluga, kako bi pored standardnih odgovorili i na sve one specifične zahteve, kako individualne tako i zahteve grupa. Bilo da je motiv putovanja relaksacija u prirodi, aktivan odmor, želja za avanturom ili sportske pripreme.

Raspolažemo sa 14 smještajnih jedinica, raspoređenih na četiri sprata, ukupnog kapaciteta 55 mesta. U enterijeru preovlađuje savremena opremljenost koja odaje utisak udobnosti i maksimalnog užitka.

Hotelski kompleks sadrži:

  • Restoransku terasu.
  • Đakuzi, teretanu.
  • Zajedničku krovnu terasu za sunčanje.

 

Našim gostima gostima možemo organizovati i veliki broj aktivnosti kao što su: izleti, transferi, rent-a-car, rafting, krstarenje brodom, ribolov.